26.08.10 г.

На " Усмивките" с БЛАГОДАРНОСТ !!!




Преди няколко месеца съдбата ме " срещна " във виртуалното пространство с една прекрасна дама. Една топла и сърдечна душа, която има щастието да притежава много таланти. Жена, която те грабва със своята добронамереност и всеотдайност към околните.Отдавна се бях отказала от мисълта, че вече съществуват такива хора, готови да дадат всичко от себе си, за да получат поне една усмивка, да направят живота на останалите малко по- слънчев и по- цветен!
Да! Това е Дани! Дани от " Цветни фантазии"! Онази Дани, която всички картичкофурии познаваме много добре и не може да не я обичаме и да не се наслаждаваме на онова, което твори!
Тази голяма "УСМИВКА" ми изпрати една друга - отново в женски вариант "УСМИВКА" - Веси. Едно слънчево, усмихнато, весело момиче, което не може да не го гушнеш като го видиш! Аз така и направих, още от първия път! Не се стърпях, защото имах чувството още на първата ни среща, че се познаваме от години. Е, вярно е, че имаме еднакви професии и проблеми, но има и нещо друго. Онова неуловимото, което те кара или да харесваш някого или да страниш от него.

Днес, отново имах щастието да гушна Весето и отново да получа доза щастие от Дани! Толкова съм трогната и преливаща от емоции, че се разтреперих!
БЛАГОДАРЯ, мили мои приятелки! Благодаря, за посланието и за онова тайничко нещичко, което получих и не съм снимала! Изненадата наистина беше невероятна и съжалявам, че ме намери неподготвена и нямах възможност да се отблагодаря подобаващо! Но ....времето е пред нас!
Очаквам вече с нетърпение следващата ни среща! Но и с теб Дани!
Целувам те и те прегръщам много!


3 коментара:

  1. Скъпа, Деляна, Толкова много ме трогна с този пост.....невероятно мили и топли думи, но искам да те уверя, че чувствата ни са взаимни... Такъв "слънчев лъч", какъвто си ти, не може да не те докосне и стопли сърцето ти.....Така се радвам, че сме те "усмихнали" с Весето и мога да завиждам, че не бях с вас на срещата...Но има време.....Това е началото....И аз с нетърпение чакам да се срещнем най-накрая на "живо" след толкова виртуални срещи....
    Прегръщам те и те целувам и още един път благодаря от сърце за красивите думи...

    ОтговорИзтриване
  2. Повече такива дни ти пожелавам,в общността на красотата!!!

    ОтговорИзтриване

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)