26.11.10 г.

Помооооощ!

Моля всички момичета със сръчни ръце и невероятни идеи, дайте ми на мен идея как да създам ефект на навалял сняг върху мой проект - да е беличко и лъскавко! Ще ви бъда много благодарна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оооох, мили мои! Ами хубаво ме съветвате, но аз досега не съм работила с тази техника ембосинг, което означава ,че трябва да експериментирам с нея първо. Този сняг ми трябва за едни коледни фенерчета с големина 17- 18 см. и ми се ще покрива им да е снежен и по земята да има снежец. Малко по- късно ще ви направя снимка на проекта - сега ми е невъзможно!
В Стара Загора няма специализирани магазини за скрапбукинг и ми е трудно снабдяването с каквито и да е материали за тази цел!


Гери, благодаря! Това с памука и спрея е добра идея! Ще я пробвам!

6 коментара:

  1. Привет:))))Ако е картичка си има в едни малки стъкленички или пликчета(моите са в стъкленички)бял брокат или едно точно като сняг (не знам обаче как го наричат)Купих си ги от едно магазинче за хоби материали в Пловдив ,а ако не е картичка ,а нещо по-обемно има си спрей сняг :)))Аз го имам и по Коледа си пръскам с него елхата,играчките и каквото ми хрумне:)))Мисля,че при Елшите имаше натрошено кадифе мисля беше бяло,което май става за снежец:))Дано съм помогнала с нещо:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Кажи нещо повече за проекта? картичка ли е? каква е площта върху която трябва да има сняг - голяма, малка и т.н.
    Някои материали са по-подходящи за малка площ, отколкото за голяма.. така че обясни, а пък ние ще ударим едно рамо..:)

    ОтговорИзтриване
  3. ами зависи колко ти е голям проекта,ако е картичка ,според мен става идеално с кадифето ,но гледам че при Елшите е свършило..а също така има релефни контури http://armstrongcentre.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=113&Itemid=157
    които също ще свършат работа

    ОтговорИзтриване
  4. Делянка, може би с бяла ембосинг пудра, а за лъскавина върху нея нанеси ефект "стъкло", или ако намаш такъв пробвай отгоре върху бялата с безцветна ембосинг пудра.

    ОтговорИзтриване
  5. Според мен най-лесно и подръчно ще е ако налепиш памук върху покривите и след това напръскаш със спрей за коса - има такива спрейове със сребърен и златен брокат, а трябва да има и блещукащи-безцветни. (виждала съм по булченски прически)
    Аз преди година бях купувала и цената на такъв спрей беше 4-5 лв. не повече.
    Иначе съм виждала и т.нар. изкуствен сняг, който продават на места където продават коледи играчки, декорация и т.н. Не мога да ти опиша какво представлява точно, но са меки малки бели частички и предполагам, че с него би станало по-добре от памук. Трябва да тръгнеш по магазините и да търсиш..

    ОтговорИзтриване
  6. И аз съм за изкуствения сняг. Купувала съм от магазин ПЛЮС и беше някъде към 3 лв пакета (около литър). За ориентация как изглежда може да видиш моето шейкърче - и вътре и отгоре е изкуствен сняг. Успех!

    ОтговорИзтриване

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)