10.12.10 г.

Благодаря за идеите!







Благодаря на всички, които откликнаха на моя зов за помощ и ми дадохо идейки, как да направя снежно покритие. Най- много ми допадна идеята за изкуствен сняг, но... по Закона на Мърфи когато най- нямаш време - не можеш да го откриеш по магазините. Знаете приказката за неволята.....мислих, мислих и се сетих, че някъде бях видяла ефекта на японската мазилка върху хартия. Страх, не страх - купих 1 кг. и ... на работа ръчички!
Пропуснах да кажа, че всичко започна с попадането ми на тази публикация.
Вдъхновена от идеята, реших че мога да се напъна и да измайсторя такива фенери за Коледния благотворителен базар в нашата детска градинка.
И ето една част от тях! Има и с шейкър елементи даже, но много време ми отнема и затова не съм слагала на всички. Отгоре са напръскани с бясък за коса, но знаете, че на снимка не личи този ефект. А между фенерите , за разнообразие реших че може да намацам мазилката върху картон и се получиха и тези елхички отзад.

9 коментара:

  1. браво ,браво просто великолептни-страхотни са !

    ОтговорИзтриване
  2. Браво! Ефектно се е получило. Чудесни фенери! Аз пък няколко дена лепя изкуствен сняг и брокат с С200! Лепя върху изкуствената ни елха, върху клоните :)! Но мирише лепилото...

    ОтговорИзтриване
  3. Уау, много съм впечатлена! Страхотно си се справила! Поздравления! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Стаанали са страхотни фенерчетата, благодаря ти Делянка за участието. А снежеца е като реален. Наистина си се вдъхновила и Репродукцията ти заслужава да бъде оригинал!

    ОтговорИзтриване
  5. Делянче, с толкова много труд си сътворила истинска коледна приказка! Очарователен ансамбъл! Имаш моето искрено възхищение!

    ОтговорИзтриване
  6. много ми харесват фенерчетата - много труд си вложила

    ОтговорИзтриване
  7. Заслужени адмирации за труда и чудесните фенери!!!Хубави почивни дни!

    ОтговорИзтриване
  8. Страшно находчиво :).
    Прекрасни са фенерите!

    ОтговорИзтриване
  9. Делянче, създала си истински шедьоври....та те са като приказни тези фенери!!!! Особнне този в зелено, където има и ледени висулки....нямам думи, страхотни са направо!
    Поздравления и за твоята изобретателност - ти си поредното доказателство за необятните възможности на детските учителки!!!!
    Скромна съм, нали!!!!
    Желая успех в играта на Арти Марк, а за Коледа много усмихнати очи и успех и на коледния базар!

    ОтговорИзтриване

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)