17.02.11 г.

Минималистична



Винаги съм харесвала този стил картички. Когато започнах да се занимавам с картичкоправенето се учех от всичко, което имаше в мрежата. Докато оформя свой стил, доста се лутах, защото 99% от нещата и то не българските, бяха едни безброй комбинации от хартии, от шарении, от цветя, копчета, висулки....... и най- отгоре оцветена картинка. Толкова ми се пренасищаше погледа, емоцията...., но признавам си и аз се опитвах да правя така, за да съм в крак. Дори забелязах, че изчистените линии, по- малкото атрибути по картичката, определено не се харесваха в предизвикателствата. Дано не обиждам някого! Нищо лично! Просто съм откровена!
И ето - в един момент виждам блог на една дама - Тони - от" Творения и вдъхновения", чиито произведения се отличават от всички. Нещо, което грабва окото веднага с минимализма си и се отличава от всичко виждано досега поне от мен. В началото си казвах следейки нейните постове - сигурно просто една, две картички ще са такива. Тя има възможността да притежава невероятни хартии, които да използва и някой ден все ще сложи нещо в повече. Не познах!
До ден днешен не измени на стила си, за което я поздравявам. Всички знаем, колко е трудно с малко средства, да кажем много неща!
С тази картичка ще участвам в нейното предизвикателство и в това на Картичкофуриите.


8 коментара:

  1. Много хубаво си го написала, а картичката е идейна и много ми харесва. Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Кенли, толкова се развънувах, когато прочетох публикацията ти. Благодаря ти, благодаря от сърце!
    А картичката е чудесна - точно в духа на минимализма - с един, но пък впечатляващ акцент, който веднага привлича погледа и те кара да се усмихнеш.

    ОтговорИзтриване
  3. Мда, и аз съм го забелязала това. Даже на запад имат специални предизвикателства за по-изчистени картички, където скечовете са именно такива. И по мое мнение именно там съм виждала едни от най-впечатляващите картички. :) Щото истината е, че всеки може да сложи една картинка, няколко хартии и цветенца и да стане много красива картичка ако има усет за комбиниране на цветове и елементи, но виж другото е много трудно според мен. :)
    В този тон на мисли - картичката ти е много грабваща :)

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна минималистична котешка картичка! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Картичката ти много, много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  6. Моите уважения-към минимализма и към желанието ти да твориш в стила!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Изцяло подкрепям мнението ти за претрупаните картички. Съгласна съм с Гери,и моите наблюдения са същите. А картичката ти е прекрасна! Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)