22.03.11 г.

Не спирай, разцъфти и полети!



Това е моята изстрадана картичка посветена на две предизвикателства, но в които тя няма да участва, затова и изчаках да минат за да я публикувам!
Сигурно някои от вас ще се запитат защо пък изстрадана!
Ами защото докато я правих бях много разочарована заради всичко онова, което се изписа в картичкопространството, заради някакъв конфликт, който дори и не стана ясно точно какъв е! Всички мнения по всички блогове изчетох и ми стана много болно!
Какво става с вас бе, хора?
За какво се борите? За слава, за награди, за поглаждане на собственото си его или...
за съвместни красиви емоционални изживявания с творбите на себеподобните.....
Каква е тази конкуренция, в името на какво?

Докато си работех аз почти не мислех какъв ще е крайния резултат, а се чудех как да се спася от това си състояние!!!!!

Имаше няколко начина - да спра да публикувам,както направиха някои от моите най- големи вдъхновителки, да резна коментарите, да не участвам в предизвикателства, да затрия блога си....., който съвсем скоро ще стане на годинка.....

И докато мозъка ми се разбъркваше от тези невчесани мисли, както някой се беше изразил......... се получи ето тази картичка!
Тя ми каза:
Не спирай, разцъфти и полети!

14 коментара:

  1. Делянче, не си го слагай много присърце! Продължавай да твориш или по- точно да се забавляваш!!! Защото именно тогава има най- добри резултати! Картичката ти е чудесна!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22.03.11 г., 10:23

    Диде, това което правиш е прекрасно и радва много хора, които са далеч от всякакви предизвикателства, картичкофурии и други подобни. Така че, не спирай, разцъфти и полети.

    ОтговорИзтриване
  3. Много ти е хубава картичката,жалко че не си я включила в предизвикателствата!И аз бях потресена всъщност от този спор,но не се включих в него поради липса на време....Но няма смисъл да се отказваш според мен нито от предизвикателствата нито от блога си нито от това,което ти доставя удоволствие....Аз нямам намерение да го правя....
    Усмихнат ден ти желая :)))))

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна картичка, Делянче, пълна с пролетно настроение и много жизнерадостна! Мисля, че напълно отговаря на това: "Не спирай, полети и разцъфти"! Относно конфликта, аз не съм разбрала за такъв, но нямам много време да прочета всичко, което ми се иска по блоговете. Във всеки случай мисля, че не бива да сме подвластни на различни неблагоприятни влияния, ако мога така да кажа, а да продължаваме да правим това, което ни прави щастливи и което ни носи удовлетворение от създадената от собствените ни ръце красота!

    ОтговорИзтриване
  5. На фона на красотата, която се създава и аз не мога да се начудя как може да се заформят подобни сплетни. всеки е видял нещо, което му е харесало и го е пресъздал по свой модел, къде изцяло къде само елемент, дори може и да е станало неволно.
    За мен е важно да можем да се радваме на все повече приказни и шарени идеи!
    Момичета, творете!

    ОтговорИзтриване
  6. Разбира се, че няма да спираш!!! Конфликти винаги е имало и ще има, но красотата е това, което ни прави по-добри. Въпреки,че е изстрадала, картичката ти е станала свежа и нежна. Прегръдки :о)

    ОтговорИзтриване
  7. В картичката ти има свежо настроение, обратно на онези мисли, които споделяш тук!
    Патетично звучи наистина всичко,не ми се коментира, макар и аз лично не забелязах конфликт и борба, а участвах,
    но искам да ти кажа, че извън контекста, в който го поставяш, посланието ти "разцъфти и полети" ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  8. Картичката е много свежа, а копчетата - оригинално "поставени".

    Как ще се отказваш?

    Разочарованието отминава с времето и не бива да е причина да спреш да бъдеш Създател.

    Разцъфти и полети!

    :-)

    ОтговорИзтриване
  9. Делянка, не бива да обръщаме внимание на това за което говориш... Вече няколко пъти в нета се кръстосват шпаги, за това кой от кого, какво откраднал като идея. Няма да изпадам в подробности... Никоя от нас не е открила топлата вода. Аз мисля, че всяка си има собствен стил на работа и идеи в главата. Картичката ти е наистина свежа, пролетна, красива. За мен лично най голямата оценка е оставеният коментар от някоя от Вас- книжните феи, под публикацията ми на нова картичка. И както съм написала в блогът си мисълта на Достоевси "Красотата ще спаси света" Ви призовавам да се спасим с креативното, красивото, цветното, доброто и даряващо любов, радост и внимание - изработеното от нашите сръчни ръчичики.

    ОтговорИзтриване
  10. Деляна картичката ти наистина е прекрасна! Незнам в какъв конфликт си попаднала, незнам и кому е нужно да съзадава или подклажда подобни неща, но знам, че всеки трябва да прави това което обича и не бива да му пука за мнението на другите. Бъди такава каквато си и прави това, което сърцето ти иска. Имаш награда от мен (hug)
    http://kornishonka-handmade.blogspot.com/2011/03/blog-post_2819.html

    ОтговорИзтриване
  11. Деляна,два дни се боря със себе си ,дали да ти пиша ,но това което правиш ,го правиш на-вече със сърцето си,да не си посмяла да се отказваш.Аз още прохождам в "картичкоправенето" и когато публикувам моя картичка ,виждам как други са направили чудеса с хартията и ножиците... и не мисля да се отказвам ,винаги има какво да научиш, смело напред момиче !
    Усмивка от мен

    ОтговорИзтриване
  12. Картичката е страхотна,много слънчева и свежа!
    Не се отказвай от красивите неща ,които правиш и в които влагаш старение и любов!

    ОтговорИзтриване
  13. Имаш наградка от мен http://rumilina.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  14. Явно съм го пропуснала този конфликт, но както и да е - сигурно е за добро.
    ето една малка наградка за блога ти http://denitz.blogspot.com/2011/03/versatile-blogger.html

    ОтговорИзтриване

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)