28.09.11 г.

ЧЕРНО И БЯЛО




Знам, че ви е писнало това лято от тези насекоми, но на мен ми е все още пеперудено! Слънчево, топло, лятно, цветно, пърхащо и усмихнато!И затова и картичката ми е такава! Исках да е стилна, както повелява черно- бялата цветова гама(поне за мен, де) и мисля, че се получи нещо много изискано!Знам, че някой ще забележи, че перлите ми не са с еднакво огледално разположение, но това е ефекта, който търсих! Така, че не ме критикувайте много!
Естествено сте и наясно, че ще я включа в Черно- бялото предзивикателство на *ЩУРЧО * при Картичкофуриите, което мноооого ми харесва!

5 коментара:

  1. Много е хубава,а печата е невероятен!

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубава пеперудена картичка :)Аз много обичам пеперудите в картичките и на мен не са ми писнали ама хич :) На който са да не гледа тази :) МНого е хубава , а ефекта около печата е чудесен!Успех!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Е с централната пеперуда трудно може да се отегчи човек - много е красива и стои чудно на черно-бяла картичка. Много харесвам несиметрични неща :)
    Поздрави и успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Стил и елегантност в черно и бяло! Прекрасна!

    ОтговорИзтриване
  5. Много красива пеперудена картичка! Поздравявам те за избора на печат и за дистресването, което си направила. Несинетричността е също много добра хрумка.
    Благодаря ти,че участва с тази прекрасна картичка в предизвикателството на Картичкофуриите тази седмица.

    ОтговорИзтриване

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)