30.08.11 г.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - ОБЗОР


Лара винаги ме е изненадвала с творческите си идеи и това е поредната! Толкова семпла, елегантна картичка, носеща жизнерадост и вдъхновение от дълбокия смисъл на пожеланията! Огромно благодаря, Лара!





Здравейте, Картичкодружки!
Ето един обзор на получените до днес картички!(повечето от тях сте ги виждали вече)
Извинете ми за забавянето, но изчаквах картичките на тези от вас, които имаха желание да участват в моето парти, но по една или друга причина не успяха да се включат навреме!Също така, изчаквах писмата ви по имейла, за да получите адрес.......Така или иначе, моите условия не бяха изпълнени и се налагаше да пиша уточняващи писма, което ме затрудняваше, поради липсата на време ! Също така при много от вас - изненадата липсваше! Виждах си картичката публикувана, много време преди да я получа!

Общо взето, се наложи да пренебрегна своите изисквания, за да няма недоволни и сърдити!
Нали е парти - тайм - всички трябва да са весели и щастливи - а най-
много - АЗ ( хихихихи)!
А аз наистина бях - всички видяхте озъбената ми усмивка, след като се върнах от пощата. Но още по-интересна за околните сигурно е била моята физиономия при всяко отваряне на плика и картичката или кутийката. Не било за пренебрегване да ме видите и вие, но това не може да се случи, защото по закона за всеобщата гадост , батериите на апарата се изтощиха и моментите бяха изпуснати! Защо били ценни? Защото отваряйки плик след плик, се редуваше радост и щастие със разочарование и смръщване на вежди . Пак ще попитате - защо! Имаше неща, които тотално бяха смачкани и разлепени. Как са ги пренасяли тези от пощата - не знам! Наложи се да лепя наново и да пооправям смачканото, за да го снимам после и да има що- годе приличен вид за вас!
Ето ги и тях :




Истински уникат! Веси, толкава естетска картичка не бях виждала скоро! А - цветето ти е съвършено! Благодаря ти за емоцията, която ми създаде при вида на картичката ти! Очарователна е!


Една нежна, ефирна и топлеща погледа картичка от Нинка! Благодаря ти и за творческото пожелание! Твоето творение определено огрява кътчето, където съм я сложила!!!



Ани, благодаря ти за хармоничния и пъстър букет! Въпреки, че нямаше пожелание вътре, самата картичка достатъчно говори за това, което си искала да ми пожелаеш и чувствата, с които си я творила! Много изящна и нежна! Благодаря ти от все сърце!





Нестандартна картичка, която ме плени и очарова! Личи си майсторството и професионализма! С много красиво пожелание, което много ме трогна ! Благодаря ти, Мариана!!!




Много весела и закачлива чантичка с картичка от Ками! Естествено в любимите ми цветове!
Малко беше посмачкана, но ме развесели с духа, който носи! Благодаря ти от сърце!

Пролетен дъх и цветове! Една позитивна с излъчването си картичка, която мноооого ми допадна с цветовата си комбинация! Благодаря ти, Нели!




Всички знаем красивите творения на Биси и нейния специфичен калиграфски шрифт, който може да бъде разпознат навсякъде. А картичката с нарцисите, която получих е едно истинско слънчево бижу! Благодаря ти от сърце, Биси!

Тази картичка е от една приятелка във Фейсбук! Изненада ме много със стилното си излъчване и техниката, която така и не можах да разпозная! Невероятна картичка! Колкото пъти я погледна разпалва огън в душата ми - сигурно ще е от червените лалета!
Благодаря ти, Дими!


Една много нежна и изтънчена картичка от Вели! Невероятни акценти, които говорят точно за мен - музика, ноти, мечти под формата на пеперуди, слънчеви нюанси..... Точно попадение в душата ми! Благодаря ти, Вели!

Ето я и сладката миниатюрна, весела и мила картичка - изненадка от Цвети, която ме накара да се усмихна и да я погаля, дори! Толкова е сладка!!! Благодаря ти Цвети!

Още една картичка от приятелка във Фейсбук - Нийли! Дълго време отне разглеждането на това произведение на изкуството!!!! Снимката изобщо не показва съвършенството на тази картичка! Една феерия от моите любими цветове, нежност, миниатюрна изтънченост и весело настроение! А като видях, че тези малки перли са зашити - просто онемях и загубих ума и дума! Очарователна и съвършена картичка! Пожелавам на всяка от вас ,някой ден да притежава нещо от тази вълшебница на картичките! Благодаря ти още веднъж, Нийли!

А това е изненада - 5 в 1. Картичка с цвете, брошка, 2 кутийки и скрито тагче с невероятно пожелание ! Невероятно добре изпълнен проект, в любимия ми син цвят, за жалост получен в ужасен вид! Благодаря ти, Дени и за красивото пожелание и позитивизма който ми вдъхна с това твое творение! Личи си, че си вложила много старание и чувство!





Очаквайте продължение!!!


3 коментара:

  1. Прекрасни изненади си получила :).

    П.П. А аз така и не получих отговор на моето писмо и картичката за теб си стои вкъщи неизпратена :(.

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, Делянче, страхотни красоти си получила! С нетърпение очаквам продължението, аз все още тръпна в очакване дали си получила моята картичка и дали съм успяла да спомогна усмивката ти да стане още по-широка.

    ОтговорИзтриване
  3. Много красиви падаръци! Завиждам ти благородно!
    Техниката на моята картичка е декупаж върху картон!

    ОтговорИзтриване

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)