18.10.11 г.

ПОДГОТОВКА ЗА КОЛЕДА



Тази сладка лисичка отдавна чака да бъде пресътворена в Коледна картичка.Снощи, докато слушах " Гласът на България " и бурните ветрове навън, я направих представяйки се, че като погледна през прозореца ще е натрупал поне един метър сняг. Е......в действителност налице са само картичката, студа и мръсния град!

А на вас пожелавам поне на душичките ви да е топло!

7 коментара:

  1. Много хубаво си оформила картичката! Харесва ми ефекта от скъсаната зелена хартия - това не съм вярвала, че някога ще го кажа :D

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18.10.11 г., 16:09

    разкошна е, Делянка! прецизно изработена, изящно украсена, чудна цветова комбинация - просто прекрасна! детайлите, украсата - всичко вдъхва страхотно коледно настроение, и съм сигурна, че ще направиш някого много щастлив с това малко произведеие на изкуството :*

    ОтговорИзтриване
  3. За сметка на това обаче, в представите ти има един бял, пухкав сняг, който е натрупал и скрил и разкрасил мръсния град! И много сполучливо си предала настроението ти и снегът в картичката - навън снежна белота, а у дома прекрасна украса, топлина, уют и... време за подаръциииии!

    ОтговорИзтриване
  4. "Уау, че е хубава"- това беше първата реакция, когато видях картичката.Всичко в нея много ми харесва, всичко. Особено ми допадна идеята за висулките с панделките, а лисичето е много сладко наистина. Прекрасна картичка, истинска коледна красота. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. Ех, момичетааааа! Не знам дали ще прочетете това, но познайте дали се усмихвам на всеки коментар? И с всеки следващ - все по- широко и по- широко! Не очаквах чак толкова хубави думи от точно тези от вас, чийто творчество много уважавам и ценя!Благодаря ви! Наистина, накарахте ме да погледна картичката си с други очи, по- точно да си я харесам! Защото вече знаете, че съм много самокритична и все нещо не ми е наред! но сегаааа....направо ми стоплихте сърцето!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна, грабваща картичка! Как успя всичко да побереш върху нея - и белотата на снега, и празничността на зеленото и червеното, и подаръка! А тези червени панделки с ледени висулчици - страхотен акцент! Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)