18.12.11 г.

ЗА ТРИ ВЪЗРАСТНИ ДАМИ





Свекърва ми е на 72 години и ми поръча да направя картички на нейните приятелки за рожденните им дни.
Всички са едни много интересни дами от т.нар. едновремешен хайлайф и много им се кефя, като ги видя заедно - с прическите, ярките червила, тръгнали на разходка всеки понеделник, сряда и петък към парк Аязмото! След разходката сядат в едно от заведенията под парка и си пийват кафенце или чайче с коняче и си спомнят годините на младостта.
Толкова мила гледка са!

... Косите ти са бели, но очите ти са същите. Ръцете ти треперят, но очите ти са същите. И бръчките - дълбоки, но очите ти са същите. И болките - жестоки, но очите ти са същите. Приведен е гърбът ти, но очите ти са същите. По-бавен е умът ти, но очите ти са същите. Душата може и да плаче, но очите ти са същите. Най-хубавото е обаче, че аз в очите ти съм същата! ... Мадлен Алгафари..





4 коментара:

  1. Делянче,много ме разчуства с този пост,картичките ти са отново непипнати с ръка/прекрасни са/,а дамите с "ярки червила" ,да се радват дълги години на съвместните си срещи,благодаря ти че го сподели :)

    ОтговорИзтриване
  2. Поздрави и от мен. Винаги съм харесвала дамите от едновремешния хайлайф, защото са истински дами. Картичките, които си направила за тях им подхождат напълно- стилни и изискани. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Делянка, много добре си предала всичко казано от теб за тези дами, в твоите картички! Чудесни са! А стихотворението, което си избрала е много хубаво и разчувстващо!

    ОтговорИзтриване
  4. Браво! Чудесни картички! Да са живи и здрави дамите! Желая ти успех!

    ОтговорИзтриване

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)