12.01.12 г.

ЗА МОЕТО АНГЕЛЧЕ

Здравейте красиви!


Вчера имах поща. От миналата седмица очаквах писмо от Швейцария, по- точно от моята племенница, която е на почти 6 години. Решила да ми изпрати картичка за Нова година, като оформлението е по нейна инициатива. Аз не знаех нейното съдържание и останах със зяпнала уста и разтуптяно сърце при вида й. Много затрогваща, а посланието - разреваващо.
Както ще видите на приложената малка снимка в картичката - там има три момиченца. Две от тях са близначки и живеят в България, а третото момиченце е въпросната Дана, която е родена и живее в Швейцария. С една дума трите сладурки са първи братовчедки. По ирония на съдбата, аз съм настоящата учителка в детската градина на двете близначки, а Дана си идва в България най- много два пъти в годината. По- миналата година я доведоха в градината за един ден да види как е обстановката, средата в която прекарват деня си братовчедките й - близначки и оттогава за нея това е едно очарователно и привлекателно място.Когато си е в България, винаги ни посещава и аз съм си за нея - г-жа Иванова. Затова и в картичката ме нарича така. Все още не са й обяснили, че аз съм и някаква леля, защото няма как да разбере още. Малките деца не могат да възприемат как учителката може да ти е леля.
Това е набързо предисторията на настоящата ми картичка.
Картичката за моето ангелче - ДАНА!











Връзка
Предизвикателства :
- crazychallenge.blogspot.com






7 коментара:

  1. Делянка, толкова трогваща картичка! Емоциите, които си изпитала са неповторимо сладки и разтапящи! А картичката, която ти си направила е точно по ангелски красива и разкошна! Картинката с моливите ли пак оцвети? Станала е страхотна!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен жест. Трогна ме много. Мога само да си предполагам ти колко си се развълнувала.

    Картичката ти е много красива.Харесва ми как си използвала панделките.

    ОтговорИзтриване
  3. Ех, това малко ангелче! Страхотно нежна и затрогваща картичка! И новата придобивка е свършила чудесна работа! Поздравления! И аз да питам за оцветяването на момиченцето с какво е - страхотно е!

    ОтговорИзтриване
  4. Ох, тези дечица, как могат да ни разчустват с една дума само! А картичката ти е невероятна с тази картинка.

    ОтговорИзтриване
  5. Питате за картинката - в никакъв случай не мога да стана толкова добра в оцветявянето. Просто я открих някъде из нета. Хареса ми и я принтирах!
    Благодаря на всички ви, за това, че се отбихте при мен!

    ОтговорИзтриване
  6. Изключително красива и направена с любов картичка!

    ОтговорИзтриване
  7. Ех, колко трогателна история...Такава приятна изненада..и толкова много любов в една детска картичка...
    Чудесна е картичката, която ти си й приготвила. Нежна и пеперудена... Със сигурност малкото ангелче ще е очаровано да я получи.

    ОтговорИзтриване

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)