31.08.11 г.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - ОБЗОР 2





Продължавам с изненадите от пощенската кутия:

Както винаги казвам - Всичко хубаво на този свят е синьо! Като прекрасна картичка на Ганима. А за цветето како ще кажете - истински разкош!!! Точно в мой стил - изчистена, семпла и с много красив акцент! Много, много ти благодаря!!!










Това е прекрасната изненада на Valchen! С невероятното излъчване на топлина, нежност и уют! И както винаги е приложила по нестандартен начин пожеланието ( отне ми време да разбера как да си го извадя от картичката, за да не я повредя ). Меките тонове и нежното излъчване ме разтопиха направо! Благодаря ти, Валя!!!






А това албумче - страхотна идея и изпълнение, което със сигурност неизменно ще присъства в дамската ми чанта със снимките на любимите ми хора!!! Още веднъж благодаря ти, от все сърце Валя!



Ето го и синьото вълшебство на Тони! Тази огърлица от малки ефирни цветчета, като че ли с пръсти непипнати и малките детелинки отвътре, просто ме умилиха и просълзиха! Благодаря ти, мила! Картичката ти е великолепна!!!


А това е пролетната градина на Лили, която грее и пръска животворна струя и светлина на секцията ми! Това е единствената куилинг картичка и имайки в предвид колко трудно се прави и колко време отнема , благодарността ми към теб Лили, е огромна!!!


Това миниатюрно вълшебство е творение на Julka. Тази картичка не говори, а пее, пее и....е изпълнена с мечти! С цветовете си, с релефа, с размерите си, ако щеш! Много ми харесва, Юле!!! Благодаря!



А това е изненадата ми от Ивето. С много симпатична и весела картичка и невероятно красива и нежна брошка! Ще бъде чест и удоволствие за мен да я нося ! Огромно БЛАГОДАРЯ !



Синята феерия на Дани! Изящество и съвършеност! И... синя! Изкефих се максимално!
Благодаря ти, Дани!!!


Очаквайте победителите!!!






4 коментара:

  1. Ох, отдъхнах си! Благодаря за милите думи, ти пък успя с тях да ме трогнеш, а най-голямата ми радост е, че съм успяла да ти доставя такова удоволствие и да допринеса с нещо малко да почувстваш празника си по-специален! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Направо се чудя как ще избереш победител като всички картички , които си получила са изключителни и носят добрите пожелания на всяка една от нас, които ти изпратихме тази красота. Не ти е лека работата, дааа! Сигурно е много забавно да се опитваш да отсееш ,едно, от всичко толкова красиво , различно , носещо в себе си индивидуални качества. уау доста сложно се изразих! Хайде лека работа и от мен!

    ОтговорИзтриване
  3. Радвам се че ти е харесала картичката,
    Трябва да има повече такива инициативи, защото картичките са част от малкото неща, които правят един празник незабравим! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Радвам се, че е пристигнала и че съм те ощастливила максимално, Деляна!

    ОтговорИзтриване

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)