2.10.11 г.

ЕТНО





Всички знаете, че наскоро CREATIVE - Светла, ни зарадва очите и душите с едни малки уникални тефтерчета в етно стил! Красиви и оригинални само както тя знае да ги прави! Не се срамувам да кажа, че искрено и завидях за този й талант да претворява българщината по такъв красив начин! Но тя ме мотивира да се пробвам и така да се кажа е един от моите велики вдъхновители!!!
Честно казано и си признавам най- сърдечно обичам да експериментирам различни неща , които видя(както се казва пъхам си гагата навсякъде) и в крайна сметка като видя, че от мен не става нищо - мирясвам и си сядам на д......то. Всъщност, започвам друго де хихихи, да не мислите, че стоя със скръстени ръце. Нищо подобно. Очаквам скоро да ме изгонят от къщи за тази си неспособност да стоя мирно , без нещо да човъркам.
В крайна сметка реших да се пробвам и аз в етното . Изрових всичко което можеше да ми свърши работа у дома и седнах да майсторя. Дали защото само това ми бяха наличните материали, дали защото просто ми дойде отвътре, картичката ми стана за 15 минути, а пък ми се искаше още и още да работя в тази насока.
Така че, пред очите ви е първият ми проект в етно стил. Само Светлето може да каже дали струва или не. Дано го види и си каже мнението!
Това, обаче никак не означава , че вашето ми е безразлично!Ще се радвам, ако честно го споделите, каквото и да е то!

И тъй като тази картичка е без никакво наименование, печат или картинка, я включвам в предизвикателството на Двете Елши. Нали тази седмица са на гости при Картичкофуриите!

12 коментара:

  1. Много интересна и различна,но красива и оригинална. Всъщност ме привлече материята от която е направен фона. Какво представлява? Листата бродирани ли са?

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна е!Много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  3. И аз мисля, че се е получил добре този ти етно-проект.. И ти желая успех с него!

    ОтговорИзтриване
  4. CREATIVE - Светла може да се гордее, че те е вдъхновила да твориш така ! Картичката ти е чудесна :)

    ОтговорИзтриване
  5. Не знам какво ще каже твоята вдъхновителка,но на мен много ми хареса!
    А ако слиучайно те изгонят от вас," че не можеш да спреш да човъркаш" драсни един ред, че да се съберем някъде като ме изгонят и мен.:)

    ОтговорИзтриване
  6. Изключително!Страхотна идея с поразително излъчване!Много ми харесва и с удоволствие ще следя и следващи проекти!Пожелавам успех!

    ОтговорИзтриване
  7. Чудесна ти се е получила. Аз все още не се решавам да опитам да направя нещо етно.

    ОтговорИзтриване
  8. Чудесен етно проект! Присъединявам се към прекрасните отзиви на момичетата преди мен. Сигурна съм,че Светла ще се гордее с това,че те е вдъхновила да започнеш да твориш в този прекрасен стил.
    Да си призная, аз все още не се престрашавам, но ще следя с интерес твоите следващи проекти..

    ОтговорИзтриване
  9. Вдъхновението ти и майсторенето са дали един чудесен и красив краен етно резултат! Не спирай да опитваш нови и нови неща, на които ние да се радваме!

    ОтговорИзтриване
  10. Браво, браво! Страхотен резултат! Смело, индивидуално и много творческо! :)И аз мисля, че Светлето ще се гордее, че те е вдъхновила да опиташ този стил!:)

    Радвам се, че се включи в предизвикателството ни при Картичкофуриите!

    ОтговорИзтриване

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)