13.02.12 г.

MY NEW PROJECTS- sendasmile4kidschallenge.blogspot.com11 коментара:

 1. Делянче, много добре изглеждат новите ти проекти! И цветовете много ми харесват!

  ОтговорИзтриване
 2. Картичките са страхотни!Но първата ме грабна най-много!

  ОтговорИзтриване
 3. What a lovely card for a child! Love the image and all the special details! Thanks for sharing it with us at Send a Smile 4 Kids. Hope to see you again soon!

  ОтговорИзтриване
 4. Семплата с розите ми е фаворит. Харесва ми употребата на цветна хартия за изработка на цветя. И другите две са много красиви и сладки.
  Делянка, не мисли че не забелязваме, че се разграничаваш от нас... Малко ми е странно, но всеки си има разбиране. Светът за това е шарен, иначе ще е скучен и сив, нали? :)
  Усмивки и топли февруарски прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 5. Your cards are stunningly Beautiful! I love Wee stamps and Saturated Canary. Thank you for joining us this week at SAS4 Kids.

  ОтговорИзтриване
 6. Дани,
  А по отношение на промененото ми отношение - не е самоволно!То е следствие от усещането ми за негативизъм и пренебрегване на мен като личност и като творец, защото смея да се нарека такъв, колкото и смешно да звучи за някои. Досега съм се старала да спазвам всякакви етични норми на поведение в Картичкофурийското пространство, както и да обърна внимание на всяка една от вас поне един път в седмицата. За това обаче получавам удари под кръста. Не че желая да се харесват проектите ми ( всеки има собствен вкус ), както и аз не харесвам всички, но се стремя в една творба да намеря и един акцент, за който да кажа нещо позитивно. Както и да е - хората действат според ситуацията, нагласят се, защото под слънцето има място за всички....

  ОтговорИзтриване
 7. Terrific projects - love the use of all the die cuts! Great work! Thanks for sharing with us at Send A Smile 4 Kids! ~Christy

  ОтговорИзтриване
 8. Beautiful cards, love all the wonderful details and the adorable images! Thanks for sharing your beautiful creation with us this week @ SAS 4 Kids :)

  ОтговорИзтриване
 9. Ехааа..още колко много красота, събрана в един пост...Страхотни са и трите картички..На мен фаворит ми е тази с розите. От много време харесвам този модел, но..така и не съм открила как точно се прави.
  Делянка, твоите картички винаги са толкова изпипани..Наистина си личи,че влагаш много любов и старание в направата им! Прекрасни са!

  ОтговорИзтриване
 10. Браво! И трите много ми харесват! Картинките са страхотни- с много свежи цветове! А виждам и брокат по цветята! Браво!
  Относно посещенията в блоговете- вече писах в един друг блог, но и тук ще кажа, че имам проблеми с браузъра. Влизам си в профила, но като отида в друг блог- не мога да коментирам. Отново се логвам и пак не става. А специално тук пък съм влизала и виждам само фона на блога ти без публикации. Явно е било временно, защото сега влязох и дори коментирах няколко публикации.

  ОтговорИзтриване
 11. Страхотни са всички! Прегръдки!

  ОтговорИзтриване

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)