19.02.12 г.

RED AND WHITE


Тази червено- бяла картичка замина за Германия и ще поздрави две мулатчета - полубългарчета, по случай нашия традиционен празник Баба Марта. Доколкото ми е известно този си е само нашенски, нищо че и китайците започнаха да произвеждат нашите мартенички и да ни ги продават. Скоро може и българското кисело мляко да им стане родно. Въпрос на политика......


This card in red and white went to Germany.
I hope
to please a Bulgarian two kids - brother and sister.
3 коментара:

  1. Много е идейна..Харесвам това твое цвете, което напоследък е почти като твой запазен знак..Със сигурност дечицата ще се зарадват да получат картичка-мартеничка от България, направена специално за тях с любов..

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна е, Делянка! Баба Марта трябва да се почита- нищо, че използваме китайски мартеници и панделки :). Много стилна картичка- със сигурност ще бъдат очаровани децата! Бялото идеално изпъква на червения фон, а картинките са чудесно оцветени! Цветето е приказка!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Делянка, много е красива картичката и много хубав начин да отпразнуват дечицата Баба Марта. Още един твой проект, в който детайлите са направени с много внимание и прецизност!

    ОтговорИзтриване

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)