30.08.12 г.

СВАТБЕНА / Wedding

                                                              Здравейте дружки,
                    Всичко започна от цветето! И то от неразпъпилата се роза. После дойде и второто с перлената тичинка и чак после останалото - ембосинга, дантелата......Получи се добре, даже ми е много на сърце! Но друго искам да споделя.
                     Снимането. Много обичам да правя снимки.Нося си фотоапарата в дамската чанта - не ми се смейте! И изобщо нямам професионалните фотографски умения и сигурно никога няма да ги достигна, но усещам, че вече погледа ми е по- различен, търся по- друга визия на снимките си и ако трябва да съм по- точно търся различния поглед в една съвсем, съвсем обикновена гледка. Добрите фотографки, които не са малко тук, в нашето блогопространство  нека не ми се присмиват. Аз съм една аматьорка, която нищо не разбира от фотоапарати като техника, от ъгли на снимане и разни такива неща, просто играя на усещане. 
                      Та днес да ви кажа, доста си поизнервих със снимките на тази картичка. Измислих визията и започнах. Не става и не става това, което аз исках да виждам в готов вид.А апарата ми си е добър, води се полупрофесионален. Блести туй бялото и ми иде да откача . След серия от поне 30 снимки от различни ъгли на статията и насочване на апарата, си казах - " Пускай щорите  Делянке!". 
                    А, кажете ми защо снимките ми на почти тъмна стая  се получиха почти така , както аз исках да изглеждат? Сигурно е заради крещящото бяло....Не знам. Давайте! Вие сте на ход. Чакам компетентно мнение.
                    Но пък така, веднага ми заговори романтиката! Вие виждате ли я?





                      



1 коментар:

Харесахте ли си нещичко?
Ще се радвам, ако споделите!
Hello and thank you that you're here :) Here is the place to say something for me and my blog,or just Hi :)
Thanks everyone :)